Тиждень безпеки дорожнього руху

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах, що підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у нашому ліцеї з 17 по 21 вересня пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики Тижня в школі проводився ряд інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

На загальношкільній лінійці «Знай та вивчай Правила дорожнього руху» вчитель основ здоров’я Дудука І.О. та учні 10 кл.( Цапок А., Голотова В., Нирко С.) ознайомили присутніх з історією виникнення Правил та необхідністю їх дотримання. Учні повторювали правила дорожнього руху, розглядали ситуації на дорогах, ділилися своїми знаннями з однолітками, розгадували загадки, виконували завдання Світлофора, пригадали види та значення дорожніх знаків, відповідали на питання вікторини.

Проведені заходи дали змогу дітям одержати достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.

Кiлькiсть переглядiв: 156